Idrætscenter Midtfyn

HVERDAGEN ER I FULD GANG


KIM "HAL" ANDERSEN

Vi byder velkommen til vores nye halinspektør Kim Andersen som er 50 år og gift med Helle som er zoneterapeut. Parret bor i Vissenbjerg på Fyn og sammen har de Phillip på 17 år. Kim kommer direkte til Idrætscenter Midtfyn fra en stilling som halinspektør i Brenderup aktivitetscenter, hvor han har været de sidste 5,5 år. Vi har spurgt Kim om Idrætscenter Midtfyn og fremtiden. Kim siger: “Min viden om ICM inden jeg begyndte på mit nye job var meget sparsom, men jeg var forbi nogle gange sidste år, da min søn var elev på Ringe Fri og Efterskole.

Af sportsgrene har jeg erfaringer med løb, badminton, fodbold, yoga og sejlads. Jeg er bekendt med at det har været nogle hårde år, med en del udfordringer i Idrætscenter Midtfyn. Det giver fort- sat en række opgaver og nogle af disse haster mere end andre. Mit job er, sammen med bestyrelse og personale, at kigge fremad samt udvikle og skabe et godt miljø, hvor vores brugere og medlemmer kan lide at komme. Derudover vil vi samarbejde med foreningerne og lokalsamfundet, om fortsat at skabe og udvikle nogle gode faciliteter for hele Midtfyn.

Mit indtryk her de første uger i ICM er meget positivt. Jeg har fået en god modtagelse af bestyrelsen og det faste personale samt hilst på en masse brugere. Jeg er nu ved at få mere indsigt og et større overblik over de mange gode aktiviteter der foregår i ICM” og der er både meget at glæde sig over og mange ting at tage fat på. Idrætscenter Midtfyn ønsker Kim tillykke med det nye job og ønsker ham velkommen til Midtfyn.